Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bara vara




vad skönt det är att få komma hem
och stänga dörren

innestängd från omvärlden
utanför det som händer

bara vara........

inga telefoner

ingen msn

bara jag och poeter




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 21:26



Bookmark and Share


  systra
En lugn o skön värld vi har tillsammans...
Bra tanke....
2007-10-19

    Imagine
Precis så jag känner det.. så skönt att bara få vara här med er :)
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson