Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning!

Det finns inget ont, som inte för något gott med sig.




Övriga genrer av treachery
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 22:21



Bookmark and Share


  Darkness
Man blir ju iallafall en erfarenhet rikare, på gott och ont..
2007-10-25

  Blumma.
Och inget gott som för någon ont med sig.

Brukar vara så iaf ^^

Kram!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery