Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfällighet, hög känsla!

Förvållande, elakhet och kallhet ger utslag av det som finns, men som jag inte vill ge dig. Något stort, något större än en synonym sätter beslag om mig, något alldeles helvetesfullt får mig att undvika det som jag egentligen bör framföra. De tränger sig in, som syre, något jag inte kan stoppa. För ögonblicket känns det som övertaget och respekten utvisar en skön, nästan hög känsla. Men efter ett par långsamma minuter vänder allt och visar sig vara ångest, panik och hyperventilerande tunga andetag. Upptäcktsfärden efter det vi sökte är nu ett moln som strider sig över oss och regnar knivar av obehag. Det som var någonting vackert har nu förvandlats till något så makalöst anskrämligt.




Fri vers av treachery
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-12-12 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery