Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitten av boken del. 1


någonstans i början

där kapitlet ändrar färg

blir meningarna till påståenden

och kärleken till hat


dina händer är skulpterade

skräddarsydd för mina


punkterna förändrats till utropstecken

vi har bytt sida

vi är i mitten av boken

det är tomt ..







Fri vers av treachery
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-11-23 18:57



Bookmark and Share


    Issand. VIP
mitten av boken................ bra yttryckt
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery