Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akvarellfärg

gatulampor, bilar och oväsen

ger dig tanken att fly



stenar, skog och mossa

tystnaden äter dig sakta åter



det finns inget ställe för dig

du platsar ingen annanstans än hos mig



där allt är ingenting och grunden liknar akvarell

där man bara är utan bekymmer och utan besvär




Fri vers av treachery
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-12-12 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery