Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En himmel där helvetet råder!

långt inom mig, bakom muskler, leder och hjärtslag tror jag att vi har förenats, för att i evighet stanna vid varandras sida. Att älska, stötta och offra för varandra. Är vi kapabell för att fullfölja det här? är vi tillräckliga för varandra?

jag hoppas för hoppet inom kärlekens sista chans att du och jag blir en och att det blir du och jag mot världen. För längst in i mig vet jag att det är väldigt nära den sista chansen för kärleken, för i dimensionen jag lever i är allt begränsat.

Passionen flammar upp hela tiden och vill ge det chanser gång på gång men vilken ängel som helst som lever i min dimension förstår att det bara är en motgång och att det är ömsesidigt. egentligen har jag redan gett upp, och reglerna i min dimension har redan satt stopp för dessa nya chanser. Men för varje minut med dig är jag beredd att bryta varenda regel...




Fri vers av treachery
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-25 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery