Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen dit




Den korta vägen

känns obehagligt högrest

mörkret som smyger sig på

och stillheten som letar sig fram

undvik den spräng den



receptet på vägen dit är långt

biljetten ligger stillsamt i näven

läs mellan raderna

korta ner uppfattningen

begäran efter dina andetag ökar taktlöst

epistelet ifrån dig repeteras



stega dig dit

gräv ur de djupa andetagen

smyg dig närmre

förse dig själv med verkligheten

fånga vinden

känn tystnaden

lev och låt leva.










Fri vers av treachery
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-11-18 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery