Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inget händer ..

den långa vägen

där ljuset ej är

och där skogen lurar

där är jag

finns inget där



ensam



jag söker ljuset

tryggheten och värmen

där jag är

finns inget där



ensam



jag snurrar

allt är spegelvänt

där jag är

finns inget där




ensam



vart leder vägen

vart styr skogen

vart är ljuset

där jag är

finns inget där




ensam




jag letar

jag söker

där jag är

finns inget där




ensam



här står jag

där inget är

söker mig fram

kommer ingen vart

där jag är

är jag ensam.




Fri vers av treachery
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery