Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen till döden, stark och snabb.

en smäll, mängder av blod
deprisionen stiger och paniken försvinner

blicken blir suddig och synen tynar bort
lukten bleknar och pulsen saktar in

stegen försvinner jämnsides med klockans tickande
färgerna svagnar och allt blir svart

hjärtslagen har lagt sin ner för att vila
döden är här för att stanna.




Fri vers av treachery
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-10-25 15:54



Bookmark and Share


  Darkness
Ja så kan man känna...
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

treachery
treachery