Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desarmera minor - och gråt!

Klang och kvalfylldhet

skevar iväg

minor desarmeras



för starkast är viljan



Men tro det eller ej

klagar ikapp

löften försummas


för
vackrast
är

.....?

okänd mark





Fri vers av Poetnissa
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-19 02:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar avslutet i denna, för jag tror du har rätt...
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa