Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer inte så sällan att ens rader inte faller i god jord. Sådant får man räkna med. Men det finns motmedel även mot detta..


Om man ångrar sin dikts publicering

Om man ångrar sin dikts publicering
är det bra att det finns utradering!
Ett par knapptryck jag ger
vips, så finns den ej mer!
Kallas sånt månne skrivarsanering?

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-19 03:13



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
jäpp!
2007-10-23

  jardan
Precis så...bra ord skrivarsanering
2007-10-23

  Betlehemsstjärnan VIP
ha ha, visst..det är bara att trycka.
Men en tanke går aldrig ta tillbaka
även om man kan ångra den ibland..
2007-10-23

    Aurora Borealis
Det var fyndigt skrivet! Gillas!
2007-10-20

  Erik L
Igenkännande - bra fångat!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP