Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklöst




Läste om en tjej
som hade fått anorexia
för att skolsköterskan
sagt att hon var för fet

Det kostade henne nästan livet
bara på grund av ett par förflugna ord
från en tanklös skolsköterska
som borde vetat bättre

Ibland önskar man att
man fick tejpa över munnen
med silvertejp på somliga människor...

Tänk först och tala sen borde verkligen vara en ledstjärna....




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 10:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja det gäller att veta vad man ska säga, känsliga barn, ungdomar och fel ord, kan leda till vad som helst!
fy på sköterskan!
2007-10-20

    ingvar VIP
Bra, inte minst detta med att tejpa över munnen med silvertejp på somliga människor.. Det hade npg behövts ibland..
Ingvar
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis