Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen fredag!



Tänk vilken lycka

att sitta samlad

runt middagsbordet

med dem man älskar

och inta en maträtt

som man också älskar

det är höjden

av lycka...

Då är det härligt att leva!




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-10-19 17:27



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ja, du har så rätt!
Ingvar
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis