Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag älskar ju bara att dansa!

För jag älskar ju bara att dansa!

Klockan närmar sig midnatt
Och det är då som kyrkklockan kommer att slå tolv slag
Och själv så står jag här vid Gamla stan lite trött och slak
efter att ha dansat skjortan av mig själv
Har dansat så mycket så att det känns som om jag har gett mig själv en smäll
För i hela kroppen gör det ont
Så det känns som om jag ligger mörbultat och skadad vid någon krishärjad front
Men inser ganska så snabbt att jag mår bara som jag förtjänar
Så när ska jag lära mig att lugna ner mig lite?
Det är den stora frågan
För jag älskar ju bara att dansa samtidigt som jag håller på att romansa
med tjejerna

Klockan närmar sig midnatt ….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-10-19 18:50



Bookmark and Share


  MammaMia
Jag älskar oxå att dansa, men det är sällan jag möter en man som ger sig hän i livet i sången...... Tänk om du kunde dansa med mig o vi kunde ge oss hän. Så vackert, sensuellt, attraktivt, livsbejakande. Puss Mg
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel