Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...........




Tänk om du var här
vad mycket lättare mitt liv vore

så mycket energi att lägga på något vettigt
men jag slösar inte

tänk att få dela allting med dig
tankar, kärlek, sorg och glädje

att få ha en bundsförvant
som alltid står vid min sida

Tänk om du var här

Tänk om du fanns




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 19:52



Bookmark and Share


    Imagine
Varje människas dröm tror jag...
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson