Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärt........


utan namn 5




Det man inte förstår

är lätt att hata




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-10-19 19:53



Bookmark and Share


    Imagine
Oh ja.. Så sant.. Bra tänkt!
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson