Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är damernas!

Det är damernas!

Det är ikväll som det gäller för det är damernas tur att bjuda upp
Och det är vid tolvslaget inatt som det smäller
Om jag då har hunnit dricka mig ett par öl
så känner jag nog mig ganska så tuff
För då har jag nog lyckats ragga upp någon tjej?
Och har jag lyckats med det, då har jag nog lyckats med min kupp
Och då blir jag så lycklig att när jag tar några piller försvinner fyllan på studs
Och känslan som kommer sätter sig genast emellan benen
Usch!
Vilken rusch!

Varför blir jag alltid så här när jag känner mig nykär
Full av ambitioner
Som om jag hade vunnit högsta priset på flera miljoner
För jag vet att det är ikväll som det gäller
För det är inatt som det smäller
För ikväll är det damernas




Fri vers av Ken Cassel
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-10-19 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel