Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår..............kom du




gammal man gör så gott han kan

och det räckte..............




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson