Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Älskade!


När du vaknar vaknar livet

När du vaknar vaknar livet
den guldgula solen
gnuggar sig i ögonen
och gläder sig
att genomtränga molnens
grådaskighet
den huttrande fågeln
öppnar sin näbb
och lyckas kväda
en kärleksvisa
alla mina drömmar
vore de aldrig så ljuva
är som intet
mot den verklighet
som är
du

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-20 11:19



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Så vacker hyllning till din Älskade, kraftfull som Gaia!:)
2007-10-31

  Elin?
jättevackert, märks att du är glad över att ha henne.
2007-10-27

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-10-23

  Betlehemsstjärnan VIP
Denna dikt ger liv åt Livet
2007-10-23

  Erik L
Fin hyllning, bra skrivet!
2007-10-20

  glittertindra
så fin om den du älskar... :) det är väl så det ska vara när det fungerar som det ska...
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP