Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är trött....trött så trött...


Ovaken

Tid är allt du har
och min största bristvara

Fantasin flödar hos dig
och hos mig har den sinat

Varje dag jag hoppas
att känslan ska komma

Känslan av ro i själen




Fri vers av Flöde
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-10-20 18:24



Bookmark and Share


    Brell
Är man trött blir den svårare att finna, håll ut lite till så in finner den sig ska du se. Kram
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde