Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte handskas med tomrummet. Jonna Din dödssonett dansar nu iväg din sista dans


Tysta väggar


Vandrade omkring i lägenheten
varje andetag var fullt av sorg
varje steg var fullt av Jonna

Allt låg på
samma platser
men ändå
var inget
som det var

förut.



(Ingen nämde något om dig
men väggarna viskade ditt namn
tysta väggar viskade ditt namn

och jag ville bara skrika)





Fri vers av Junibarn
Läst 580 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-20 21:17



Bookmark and Share


  thyme
fint det här var. saknaden känns
2007-12-03

    crapcat
\"varje andetag var fullt av sorg
varje steg var fullt av Jonna\"

du skriver om sorg på ett enkelt sätt. men ändå, väldigt starkt. jag känner så väl igen känslan. och det gör ont. applåd.
2007-11-10

  equilibrium_
vackert skrivet. känner saknaden i orden ...
2007-11-08

  Sofiapoema
jag älskar denna, får jag skriva ut och sätta på sovrumsväggen?
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn