Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ska dö på en söndag

Jag har kysst
Döden i ögonen

Eftersmaken
Var som Treo

Efter en natts
Lång plåga

Kropp tung
Som bly

Ett huvud som
Dundrar och far

Bakfylla i
Ett slag

Kanske lever jag
Till onsdag och

Livet börjar om




Fri vers av Jack_iX
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-20 23:29



Bookmark and Share


  Just Emotions
wooooooooow!!!! du fick mig mållös!!inte ofta det händer.. applåder*
2007-10-22

    havsutsikt
Efter söndagen hägrar;) en måndag
är du med på den;)?
Tack för en tänkvärd text...
2007-10-21

    sunnanvind
Smyger in o viskar...bra skrivet vännen, lär av erfarenheten nu ...
2007-10-21

  Yvonne
Oj, oj, \"bakfylla i ett slag\", \"eftersmak som Treo\". Låter som den beska eftersmaken av en rejäl fest. Tur att det går över.
2007-10-21

  Lasseman VIP
Jösses! lät som ett tungt slag min vän! lovar! jag skall inte ringa dig tidigt imorgon bitti! så du får sova ut.. ;) Applåderar tyst .. tyst ..
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX