Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom kallar det kärlkramp




Du berusar mig
med din sukt efter närhet

din drog får min lem att fyllas
men det är smittsamt

som ett beroendeframkallande virus
rusande mot mitt hjärta

men jag är förberedd
på bordet står både

penicillin och nitro




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson