Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialt hur


Saknar ord
att förklara
hur jag är
med bilden
av gränslös ordrikedom
finner jag mig
själv verbalt utblottad
på de stummas bänk

Hurdan är jag?

då jag i nästa stund
när inre kontinentalplattor
byter läge
kreverar i ordsalvor
levererar en aldrig sinande
ström av smidigt ringlande ord

Hur sjutton fungerar jag?

när de statiska begreppen
för social kompetens
inte tycks förklara
eller benämna

Vad är jag?




Fri vers av Bögen
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-21 10:29



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Gillar dina hur och vad... Vackert.
2007-10-21

  Effell
Jomen sådär är det nog för många av oss, ungefär. Ibland är hela stämningen och allt bara rätt. Sådär så man nästan kan äga ett sammanhang. Sen, i en annan situation blir man bara helt utan språk. För mig betyder sällskapet ganska mycket. Ibland känner jag inte ens någon lust att kallprata och sitta och vara trevlig bara för sakens egen skull.
2007-10-21

    ej medlem längre
Vad tusan är kontinentalplattor? *S*
Vi äro föränderliga i vårt sociala beteende...
Bra skrivet!
2007-10-21

    Nattviol
vad är jag/du?
och var i helvete kommer
orden ifrån?

öken och regnskog
samsas på liten yta
större än universum..

bra!
2007-10-21

  glittertindra
ständiga funderingar... de hör nog till... för oss alla... men är nog nödvändiga
2007-10-21

  lilla t
Då man drabbas av idé torka och inspirationen saknas blir man uppfylld av ett intetsägande vacuum. Det sorgliga med bristen på ordflödet är att den drabbar alla. Det handlar om att gilla läget och tackla den morbida situationen från en annan vinkel. Diggar din dikt då den draperar detta dilemma!
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Bögen