Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100% äkta inte falskt

vill komma ut
vill inte att nått ska ta slut
vill sprida mitt budskap
genom text och sång
känner att jag har nått på gång
e helt säker
vet precis hur jag vill ha de

har så många visioner
du kommer att ha svårt att hinna me
när jag flashar förbi som en blixt
bli förundrad
stå o klia dig i skalln
och undra vart jag tog vägen


de jag gör är inte halvdant
vi snackar 100% kommer från hjärtat
min kropp o själ e av sällan skådat slag
vill slå mot dom som har fel
tänker inte tiga och va en bricka i deras spel
kanske kommer se mig som annorlunda
o de
brukar ju va så att de som e främmande
vill man tysta ner men ni kommer ej att lyckas me de
för jag vet va jag vill jag står aldrig still
e hal som en ål svår att fånga in
har så många tankar i mitt sinn


tiderna av självanklagelser e förbi
ja kör på spikrakt framåt
räds inte av nått som står i min väg
för så fort man fruktar så blir man svag
och tankar på att ens existens inte e viktig
blir en ingrediens i din vardag
allt blir grått allt blir tyst o tomt
så säg mej e de så du vill ha de
nej bryt dej loss
och måla allt me vackra färger
lätta på ditt hjärta låt världen få veta
att du finns till och va du vill




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-21 10:57



Bookmark and Share


  Gustaphsson
Det är såhär det ska vara 100% äkta, direkt från hjärtat.
Låt ingen stoppa dig!
2007-10-21

  Albert
den du!!!
den ska jag skriva ut och sätta upp på kylskåpet

och kopiera
ge bort
sprida

tejpa upp på busskurer
anslagstavlor
väggar
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488