Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför?


.....

nej, inte igen, jag vill inte....
snälla sluta, vad ska jag göra för att du ska sluta...
inte idag, varför gör du så här?
jag vill inte gå dit nu, bara inte nu...
detta är fel, snälla lämna mig ifred...
förlåt, det ska aldrig hända igen...

Jag ska låtsas att jag inte existerar...
för det är det du vill...




Övriga genrer av timjatrullsa
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-10-21 18:39



Bookmark and Share


  poetklet
känner igen mig i dina texter.
starkt
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

timjatrullsa
timjatrullsa