Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan du?

Hur kan du bara komma hit med din jävla stolthet?
Hur kan du bara komma hit och förstöra?
Hur kan du bara komma hit och bestämma?

Hur kan du?

Hur kan du bara komma hit och få mig att älska dig?
Hur kan du bara komma hit och krossa mig totalt?
Hur kan du bara komma hit och trycka ner mig?

Bort från mina tankar!
Jag vill aldrig mer ha med dig att göra!
Jag hatar dig!

...

Jag hatar att älska dig...




Fri vers av timjatrullsa
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timjatrullsa
timjatrullsa