Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord..

dum i huvet
värdelös
patetisk

ful
konstig
udda

misslyckad
egoistisk
tönt

...

varför säger jag inget?
varför står jag bara här?
är jag rädd?
är det hon säger sant?
om jag ger upp nu så kanske hon lämnar mig ifred...
då slipper jag förklara blåmärkena




Fri vers av timjatrullsa
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-10-28 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timjatrullsa
timjatrullsa