Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


.

jag minns när jag var liten.
allt var så enkelt.
man fick tänka som man ville,
man fick göra nästan vad man ville,
det fanns alltid tröst.

men nu är allt anorlunda.
nu måste man tänka som alla andra,
nu finns det regler.
nu börjar livet på riktigt.




Fri vers av timjatrullsa
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-11-17 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timjatrullsa
timjatrullsa