Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nått bara...


himlen

ta mig dit alla får kärlek,
ta mig dit alla har rättighet att leva,
ta mig dit alla har samma värde,
ta mig dit rosor växer fria,
ta mig dit alla är välkomna,
ta mig till himelen, ta mig till lyckan.
ta mig bort härifrån...




Fri vers av timjatrullsa
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 17:00



Bookmark and Share


    Hekate
Den här texten fick mej på något sätt att tänkta på Håkan Hellströms \"känn ingen sorg för mig göteborg\", varför vet jag inte. Men jag gillar den här, verkligen. Liten detalj bara, att välkomna är med ett m, och att det heter \"himlen\" (alternativt \"himmelen\")
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

timjatrullsa
timjatrullsa