Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag slutade 6an, han slutade 9an.....


Borta

Nu går du. För sista gången,
Du håller i en ros.
Du skrattar, och är lycklig.
Det är väl de som är huvudsaken.
Nu går du ifrån mig, lämnar mig här i mörkret.
Nu går du på vägen till ett nytt liv.
Jag stannar här, i ditt förflutna.
Det vi hade är borta nu...




Fri vers av timjatrullsa
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 19:59



Bookmark and Share


    TeenAgeHeartBreak
Dikten är djup och väldigt vacker :)
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

timjatrullsa
timjatrullsa