Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt

varför gråter jag inte?
varför skriker jag inte?
varför känner jag inte smärtan?
allt
jag
känner
är....
tomhet.


om du någon gång ser mig le,
är det inte jag...
det kommer inte från hjärtat...
för hjärtat är fullt av svek...

jag måste gå vidare... med eller utan dig vid min sida...
jag kommer alltid att finnas här för dig.. även om jag inte vet säkert att de vi hade va äkta.




Fri vers av timjatrullsa
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-10-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timjatrullsa
timjatrullsa