Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte anstränga sig nog



Förra veckan offrade jag mig
stod vid spisen en halv dag

försökte, ansträngde mig för att
få det att fungera

tyckte att resultatet var ok
en kompromiss jag kunde leva med

men hur man än vänder och vrider så
är arslet bak

så låt mig dela med mig av
mina erfarenheter

ost och fett fungerar bara tillsammans
när man håller värmen uppe

men separerar så fort det
blir lite kallt

så lova mig, vad ni är gör
stoppa aldrig ostsås i frysen




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-10-21 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson