Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel biljett a lá Star Trek




Du har så bråttom

men trots att du

färdas i warp 9.3

kommer du aldrig

fram till

universums horisont



På din väg

möter du många olika

civilisationer

ferengi, klingon, vulcan

alla lämnar du åt sitt öde



kanske beror det på

att du är en äkta

shapeshifter




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-10-21 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson