Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg idag när jag lämnade min dotter hur en kille stod och kramade sin mamma när hon grät, känner familjen litegrand, förstår problemen, men ändå......


Varför gråter du mamma

Varför gråter du mamma
vill du att jag ska krama dig
om du sätter dig på knä
så når mina armar fram till dig

Varför gråter du mamma
är det all längtan du har
efter ett vanligt liv
till det som en gång var

Var inte ledsen mamma
vi har alltid oss två
och jag tröstar dig alltid
fast min armar är så små




Fri vers av Nicklasb
Läst 763 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-22 09:19



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
denna rörde mig så mycket.. att barnet blir den starke i rollerna.. vet själv då självupplevt det en del då jag var liten.. nu har jag ont i magen...
otroligt gripande skrivet!!
har läst den och älskar den
2008-08-09

  albertina
texten berör mig mycket. och jag känner igen mig i den pojken. tack för bra läsning
2007-12-14

  Lyckohäxan Enediel
Näee...nu gråter jag nästan...
Så bra fångat i ord...blir alldeles tagen...
2007-12-07

  R-M
Oj va fin, fick nästan tårar i ögonen...
2007-11-22

    Aurora Borealis
Så vackert och innerligt skrivet!
2007-11-16

  Catrin
Det är tragiskt när barn behöver trösta sina föräldrar men jag tror samtidigt att de ibland behöver se att man som vuxen kan gråta, att det är okej... du skriver så det berör mig, har också haft små armar omkring mig som inte räcker runt...
2007-11-16

    Cajsa
Text som berör, bokmärker
2007-11-08

  tjort
Helt otroligt. Det sötaste och samtidigt det starkaste jag läst på år och dagar!

keep it up
2007-11-04

  Tina Q
Oj!
Det börjar smaka salt i ögonvrån när jag läser din text;
stackars lille kille, stackars hans mor...
Du har skildrat något som tyvärr är allt för vanligt - och du har gjort det med empati och ömhet-
Fint!
2007-11-01

  RutigKjol
Åh, underbar text det här.
Blev väldigt berörd,
den är som tafatt och försiktig och full med kärlek..
Underbar!
2007-10-25

  Jorska
*ryser av välbehag*
Åhhh vilken underbart stark och vacker text!
Den är så skör i all sin enkelhet men utstrålar ändå så otroligt mycket styrka!

Jag älskar den!!
2007-10-25

  aftermath
svårt att inte bli berörd av den ledsenheten
2007-10-23

    ej medlem längre
Det ska ju vara tvärtom! Inte ska barn behöva trösta sina föräldrar...
Men visst finns det tillfällen då det blir så och fint beskriver du detta!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb