Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortsprungen kyss

Jag saknar en kyss på mina läppar.
Den uteblev vårt farväl;
jag tror den blivit kidnappad
eller snodd eller nåt
för den ville vara med!
Det sa den till mig igår i natt i morse i dag.
Den som var så fin, varmt röd och mjuk,
och som alltid ville så väl.

Jag saknar den faktiskt;
snälla, har någon sett den?




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 09:48



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Tajt och kul med bredden i ditt skrivande.

Förslag:
2:a radens \"den uteblev vårt farväl\"
skulle kunna vara
\"vårt farväl uteblev\"

Samma språknivå, och tajtare vokalrim med rad fem.

Den här raden är så jvla snygg:
\"Det sa den till mig igår i natt i morse i dag.\"
2007-10-22

  Blumma.
Mm.. Sött och gulligt, lite sorglig
!

Mm, men bra.

Kram
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken