Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny kavalkad . Helt utan den röda tråden..


ORD (5)

Kokett
utan sans och vett
med blod och svett
på alla kända sätt
inga rätt
alla fel
det man sett
missar en del.

Balett
trött och anfrätt
stel och blek
alla steg går snett
man är för vek
stå på tå
får ju ont då....

Barrikad
vill jag än stå på
berikad
av det jag tror på
men ändå frustrerad
aldrig helt sonderad
inte ens fonderad
snyggt blonderad
och kanderad
eller skanderad
nog med nys nu
vi slutar med mys, du.........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 10:53



Bookmark and Share


  Just Emotions
helt underbart bra!!!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska