Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yes

det svartnar
kan nån ledsaga mig till ljuset
uppförsbacken tar aldrig slut
vinden blåser hårt
men ej i den riktning som jag vill
vill lägga mej ner och skrika ut min frutration
men vet att de inte hjälper
att de har man inget för



och att leta efter svar
djupt ner i en flaska av glas
e inte heller nått bra
då blir allt så dimmigt
och morgondagen fylls av skam och ångest
de finns andra sätt
att göra saker och ting på
för när du fastnar i greppet
hos kung alkohol så går det fort
helt plötsligt drar han åt snaran
och då är det försent
inga hör dina rop på hjälp
ty du ligger ju sex fot under jord
och alla minnen som finns kvar
är en kall sten med ditt namn






Övriga genrer av headspinn 488
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 19:52



Bookmark and Share


    wow
mycket bra och klokt skrivet!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488