Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det bli enklare?

 

bakom varje död - finns ett liv, levt

bakom varje liv, finns en död - upplevd




Fri vers av Nattviol
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där med att vi går igen attraherar min tanke också... Tänk om det är så?
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol