Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång...

En gång så kände inte jag dig.
Jag kan inte fatta det?
Ibland känns det som att jag känt dig hela livet.

Ibland kan jag bli ledsen, lite iallafall.
För det känns som att vi har för lite tid..tillsammans.

Du berättade en gång för mig att du hade sett mig.
Det va innan du visste vem jag var, det va i stan.
Jag kom med min kompis, och du med...
Du såg mig när jag besökte Gymnasiet också.

Tänk,tänk om jag inte hade dig, kände dig?
Vad skulle jag göra just nu, i dag?
Vad hade jag planerat till helgen?

Om jag inte hade dig, då vet jag inte hur jag skulle må i dag,
vara eller se ut?

Därför, är jag så glad att jag hittat dig.

Jag får tacka gud att jag fann dig.




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 16:23



Bookmark and Share


    Kill-something
och jag tackar gud för jag fann dig :). älskar dig kajsa :)
2007-10-22

  Elin?
vad härligt :)
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl