Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser poetikern dana gjort här får verkligen ihop orden bra (Är texten lägndst efter ändena av raderna)


Mening byggd akrostikon

S-kapandet av en storartat stro-F
E-xtra arbete poeten behövdes f-Å
R-iktigt till det vad som förmå-R

P-oetisk framställde orden skre-V
O-ch av meningen gjord 1 mästar-E
E-nastående akrostikon unik stå-R
T-alang all värd hyllande kriti-K
I-mponer häpnad beskådar mirake-L
K-unna åstadkomma författandet I
E-xprimentiell skrivkonst kluri-G
R-immen visa 1 strålande diktar-E
N-ydanande är han av skrivforme-N

D-essa ord skapta i rätt längd I
A-ntal trettioen rutor gräns oc-H
N-eråt tjugofyra bokstäver fing-O
A-vslut av ordet bra som 1 stop-P

G-lad igenom texten som en tang-O
J-adå minnet av dessa ord bestå-R
O-betydlös poet är efter sin dö-D
R-ik bli vet vi inte idag kan s-E
T-idens gång evigt går utan ame-N

H-ärligt me framgång vore super-B
Ä-r något poeten är värd förstå-R
R-ikets journalister int begrip-A




Fri vers av mrKeyword
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 18:15



Bookmark and Share


  Just Emotions
wow.. det här var kanon!!!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword