Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag var mina barn och deras mamma på besök. Livet suger verkligen när man blir påmind om vilka konsekvenser saker vi vuxna gör får för de små.


Tänk om jag kunde säga att allt blir bra.


När jag ser att ditt hjärta gråter
och att din hjärna försöker förstå
varför livet är så här

varför mamma och pappa inte bor tillsammans

Blir jag ledsen......

Det enda jag vill är att hålla dig nära
säga att allt blir bra

men det kan jag inte


Pappa jag vill sova här

Dina ord ekar i mitt inre


Jag ser din gråt och desperation då ni åker iväg


Dina ord ekar fortfarande i mitt inre då jag stänger dörren




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 18:22



Bookmark and Share


    Imagine
Jag hör smärtan i orden och det gör ont bara att läsa det. Barns oförståelse för vuxnas handlingar är alltid smärtsamma att inse.. bra struktur för övrigt och fint förmedlat...
2007-10-22

  Lyckohäxan Enediel
Åh vilken smärta...som förälder vill man ju så gärna att barnen ska ha det bra...men det är ju inte alltid de ser saker på samma sätt som oss vuxna.
2007-10-22

  Tini Tut
Så sorgligt att läsa.
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson