Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du.

Älskling, kan du förstå att du är allt jag måste ha?
Älskling..
Jag tänker älska dig tills världen har fått en ände.




Fri vers av rabbitheart
Läst 296 gånger
Publicerad 2004-03-12 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart