Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag försvinner.

Vet du att du är min bästa vän?
Du är den där som jag kan
berätta allt till, och den som
fortfarande lyssnar efter alla
dessa år med olycka och hat.
Du är den som fortfarande
kommer finnas kvar när jag
försvinner.




Fri vers av rabbitheart
Läst 287 gånger
Publicerad 2004-03-12 17:45



Bookmark and Share


  LUTHER
Den var jätte bra (:
så skulle jag också beskriva min vän.
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart