Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är kort

en känsla av taggtråd
genom halsen
\"forever young\" sjunger de
yeah right
med en cigarett i handen
förstör jag mitt liv




Fri vers av Morbide
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-22 20:48



Bookmark and Share


    eventualiteter
jaa...
...
<3
2007-10-23

  Jessikalbertsson
Livet är det längsta vi någonsin kommer vara med om.
Bra skrivet, josefin :)
2007-10-22

  R-M
*gillar*
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Morbide