Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är så mycket mer.


Kärlek är dina händer begravda i mitt hår.

Kärlek är när inga ögon
behöver öppnas för vi
ser varandra ändå.
Bakom slutna ögonlock.

Älskling, du vet att jag vill ha dig.




Fri vers av rabbitheart
Läst 2397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2004-03-12 17:45



Bookmark and Share


  REYES
vi ser varandra bakom slutna ögonlock, nice menig
2008-10-13

  Ccassie
jättefin
2008-09-28

  FilosofenElias
Verkligen Fin!
Ibland behövs det inte så många ord för att förklara något så stort.
2008-04-16

  Ida Annagreta
underbar dikt! man känner verkligen kärleken i dikten!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart