Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän...


Imagine




Imagine...

That the world will be as you make it. Meet the demons and harvest the fruits.

Imagine...

There will be a heaven if you want it to be.

Imagine...

And there is no stoping now.

Just

Imagine...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 23:16



Bookmark and Share


    Imagine
Även om jag inte riktigt vågar tro på att den här dikten kanske skulle kunna vara skriven för mig, så tycker jag att den värmer och jag blir glad av att läsa den.. Hoppet lyser igenom, projiceringen av hoppet funkar =) Redan bokmärkt!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson