Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våra?


STJÄRNA

Jag ser stjärnor i dina ögon, älskling.
Och varje gång du ser mig tänds en ny.
Är det våra kärleksstjärnor?




Fri vers av rabbitheart
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-03-12 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart