Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tokerier inför sänggåendet............eller kanske inte........eller är jag sjuk?


Delad glädje är dubbel glädje

Ibland vill vi båda samma sak

söker värme och trygghet

men också spänning



Ibland vill vi båda samma sak

bara ha ett ställe att gömma oss på

som är varmt och mottagligt


Ibland vill vi båda samma sak

jag och snoppen min




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson