Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Internetexplosionen, vad den gör med oss.....


Internet

Internet
sköljer över oss
internet
överallt och ingenstans
kommer inte undan,ingen chans
surfa och logga
spara och blogga
skriva
och tiden fördriva
allt kan du där göra
skapa och förstöra
ta kontakter
delta i akter
hämta viktig kunskap
men också finns där \"avskrap\"
hela världen runt
både fult och sunt
tyvärr besudlat med
virus och trojaner
virtuella orkaner
störande besked
som orsakar problem
men de orkar vi med.
för nätet lär alltid finnas
så länge vi kommer att minnas.....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 07:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Intern et lös
förströs av
dator ambitiös
som kan få till, en
kontakt, så generös
att bara glädje strös
2008-01-29

  charlotte hedendahl
Glädje,nöje,nytta och besvikelser!
Mycket underhållande läsning!
2007-11-18

  Cicki
Sant sant. Bra skrivet!
2007-10-23

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, det är sant..
Glädje o bekymmer i en salig blandning..
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska